Sisällysluettelo:

UCL Embedded "tyverialarm": 7 vaihetta
UCL Embedded "tyverialarm": 7 vaihetta

Video: UCL Embedded "tyverialarm": 7 vaihetta

Video: UCL Embedded
Video: UCL - embedded - 2024, Heinäkuu
Anonim
UCL Embedded
UCL Embedded

hänen fortæller jeg om min min tyverialarm

Vaihe 1:

Vaihe 2: Sulautetun perusohjelmoinnin tyverialarmi

Olen denne instructable vil jeg vise hvordan jeg har lavet et

hälytysjärjestelmä on virkerähtelevä ja se on varustettu magneettisensorilla, joka on sammutettu ajastimen jälkeen ja selvittää skifter mellem standby tilstand og alarmtilstand. Hvor standby vil hälytykset aldrig aktiveres. I alarmtilstand vil den kunne aktiveres hvis magnetsensoren registerrer en ændring. Hälytysaktiviteetti vil aldrig kunne ske i standby tilstand. Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmer er i.

Vaihe 3: Materialer

Materialer

· Arduino MEGA 2560 usb -kielletty tietokoneeseen

· Kosketusanturi

· Hallin magneettikenttäanturi

· RGB -LED

· Leipälauta

· Ledninger

Vaihe 4:

kodning

for finde ud af hvor lang tid Arduinoen har været i steppet, bruger Millis funktionen der tæller tiden via millisekunder and bruger intervaller i codeen har jeg simuleret en time to at være 1 sekund. For at nemmere for at teste og bedre at kunne vise løsningen.

Voit halutessasi varata valmiustilan seisomaan ja siirtyä skifte hälytystilaan.

Hälytysteline ei ole käytettävissä. Skal der hvis sensoren mister kieltää til magneten alarmmen aktiveres and kan deaktiveres hvis trykknap bliver trykker og returnerer till alarmtilstand. Jeg harmaa helmi ja teltta der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den, er i. som går fra 1-7 og går videre till 1 efter 7. samtidig er der en der fortæller tilstand og hvilken farve den lyser.

Vaihe 5:

Temperatur sensoren er i virkeligheden en magnetsensor men

kunne ikke finde en ordentlig i programmet.

Vaihe 6: IO -luettelo

Magneettianturi = 2

RGB -anturi

Grøn = 9

Rød = 11

Blå = 12

trykknapperi

Magneetti = 3

Kosketa = 4

Vaihe 7: Keskustelu

Jeg har lavet et simpelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den bliver brudt og sat op sådan at den haltija styr på weekend i forhold til hverdage der kan sætte en alarm i gang de tidspunkter man har brug for tyverialarm på f.eks. Arbejdspladser.

Videre udvikling

for udvikle mere på produktet can jeg installere Bluetooth så jeg ikke behøver at røre ved alarmen men deaktiveres via trådløse kieltää. Voit käyttää WIFI -kieltoja ja -laitteita. Samtidig har jeg planer om at lave udvidelser sådan at det kan bruges som et alarmsystem til at kunne reagere som brandalarm og mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der register to vand og brand. Samt andre typer som man can bruge en alarm for.

Suositeltava: